Torsdag 19. oktober 2017
Sølv ved Marathon World Cup til roer fra Vallensbæk
KAJAK Kirsten Weinwurm fra Vallensbæk Kajak klub deltog sammen med 11 andre VKKC Mastersroere ved World Cup og VM i Marathon ved Bagsværd Sø i slutningen af september.
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 17. oktober 2013, 09:54:34

Det blev til en meget fornem sølvmedalje i aldersklassen 70+.VKKC var flot repræsenteret i Masters klasserne med i alt 12 deltagere. Kirsten var dog den eneste, der tog medalje. Masters er inddelt i fem års aldersklasser fra 35 år og opefter. Fra 39 lande I alle klasser undtagen 70+ skal man ro fire kilometer, stige ud af kajakken og løbe 150 meter med den i hånden eller på skulderen og derefter i vandet med kajakken for at ro videre. Dette gentages fire-fem gange afhængigt af klasserne. Det er hårdt og kræver både kondition og taktisk kunnen. Til hele VM arrangementet var der deltagere fra 39 forskellige lande, blandt andet Australien og Argentina, Spanien, Portugal, Tjekkiet, Ungarn og Sydafrika. MO

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER