Søndag 22. oktober 2017
Døgnrapporten
POLITI To røvere anholdt
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 21. november 2013, 13:18:59

Onsdag den 13. november kl. 10:47 indgik anmeldelse om røveri mod en forretning på Vallensbæk stationstorv. Politi med hunde rykkede ud. To mænd havde med pistol truet personale til at udlevere kontanter – den ene af gerningsmændene blev overmandet af personalet, som tilbageholdt ham indtil politiets ankomst. Den anden stak af, men blev kort efter anholdt på Nøddebostien. Det drejer sig om to unge mænd fra Hvidovre og Brøndby som begge blev sigtet for røveri. Den ene erkendte, den anden nægtede at udtale sig. Begge blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag den 14. november kl. 10 og blev varetægtsfængslet i fire uger.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER