Fredag 20. oktober 2017
Brandvæsenet sikrede skadestedet og forestod efterfølgende oprydning. Foto: Vestegnens Brandvæesen.
Bil vendte på hovedet efter ulykke
GLOSTRUP Vestegnens Brandvæsen – station Glostrup modtog torsdag formiddag kl. 09:45 en melding om en trafikulykke på adressen Frederikssundsmotorvejen i Glostrup Kommune, hvor to personbiler var impliceret i et færdselsuheld. Én patient røg på hospitalet.
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 31. januar 2014, 12:55:12

Vestegnens Brandvæsen – station Glostrup modtog torsdag formiddag kl. 09:45 en melding om en trafikulykke på adressen Frederikssundsmotorvejen i Glostrup Kommune, hvor to personbiler var impliceret i et færdselsuheld. Én patient røg på hospitalet.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER