Fredag 20. oktober 2017
Døgnrapporten
POLITI Pungtyv efterlyses Onsdag den 15. januar kl. 12 fik en 82-årig kvinde stjålet sin pung ved Brøndby Strand Centrum. Hun havde netop hævet penge i banken, hvorefter hun gik mod Netto. På vejen dertil mødte hun en mand, som stjal hendes pung op fra hendes taske, som hang på hendes rollator. Tyven beskrives som: A: […]
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 22. januar 2014, 13:59:35

Pungtyv efterlyses

Onsdag den 15. januar kl. 12 fik en 82-årig kvinde stjålet sin pung ved Brøndby Strand Centrum. Hun havde netop hævet penge i banken, hvorefter hun gik mod Netto. På vejen dertil mødte hun en mand, som stjal hendes pung op fra hendes taske, som hang på hendes rollator. Tyven beskrives som:
A: Dansk, ca. 20 år, ca. 170 cm høj og slank af bygning. Han var iført mørkt tøj.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER