Søndag 22. oktober 2017
Godt Nytår og en tak
KV13 Af Marianne Friis-Mikkelsen. En stor tak til alle som stemte på mig ved kommunalvalget d. 19. november i Vallensbæk- opstillet for de konservative. Desværre opnåede jeg ikke nok stemmer til at komme i kommunalbestyrelsen- det viste sig der var stemmelighed, og da min partifælle/kandidatkollega stod førend mig på opstillingslisten, var det ham der blev den […]
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 16. januar 2014, 14:45:27

Af Marianne Friis-Mikkelsen.

En stor tak til alle som stemte på mig ved kommunalvalget d. 19. november i Vallensbæk- opstillet for de konservative.
Desværre opnåede jeg ikke nok stemmer til at komme i kommunalbestyrelsen- det viste sig der var stemmelighed, og da min partifælle/kandidatkollega stod førend mig på opstillingslisten, var det ham der blev den heldige.
Jeg ønsker den nye kommunalbestyrelse tillykke- og der er ingen tvivl om at jeg fra sidelinien vil følge med i deres arbejde de næste 4 år.- go`vind frem.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER