Fredag 20. oktober 2017
Hundekoldt og snevejr
GLOSTRUP Så kom der igen lidt sne. Denne gang lagde den sig over Glostrup i en fin lille dyne, der måske ikke var dyb, men kold. Det frøs i gennemsnit tre grader mandag formiddag, hvor Folkebladet var på gaden for at fange det igangværende snevejr med et par billeder. Metrologerne siger, at chillfaktoren kan give oplevelsen […]
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 31. januar 2014, 12:51:23

Så kom der igen lidt sne. Denne gang lagde den sig over Glostrup i en fin lille dyne, der måske ikke var dyb, men kold. Det frøs i gennemsnit tre grader mandag formiddag, hvor Folkebladet var på gaden for at fange det igangværende snevejr med et par billeder. Metrologerne siger, at chillfaktoren kan give oplevelsen af tyve minusgrader. Og det kunne føles.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER