Tirsdag 24. oktober 2017
Foto: Flemming Ørhem.
Nyt indgangsparti til Glostrup Rådhus løftes på plads
GLOSTRUP Viceborgmester og formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup Flemming Ørhem (DF) var igen på pletten med sit lille kamera, da rådhuset fik løftet sit nye indgangsparti på plads som et vigtigt led i den i gangværende renovering af byens førerbunker. Alt sammen et led i en plan om bedre borgerservice.
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 22. januar 2014, 13:41:51

Viceborgmester og formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup Flemming Ørhem (DF) var igen på pletten med sit lille kamera, da rådhuset fik løftet sit nye indgangsparti på plads som et vigtigt led i den i gangværende renovering af byens førerbunker. Alt sammen et led i en plan om bedre borgerservice.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER