Tirsdag 24. oktober 2017
Ældre Sagen håber på at kunne gentage denne succes på et tidspunkt. Foto: Ældre Sagen.
Vinsmagning for Ældre Sagen i Vallensbæk
VALLENSBÆK Onsdag den 15. januar erstattede Ældre Sagen i Vallensbæk sit nytårsarrangement med en Vinsmagning på Korsagergård. 57 gæster mødte forventningsfulde op, og de fik alle en interessant aften med Skovgaard Vine som vært. Sergio Peter Lazar, som er ”ambassadør” for Skovgaard Vine, fortalte underholdende om de forskellige vintyper han havde med – hvidvin, rødvin, portvin […]
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 25. januar 2014, 12:12:06

Onsdag den 15. januar erstattede Ældre Sagen i Vallensbæk sit nytårsarrangement med en Vinsmagning på Korsagergård. 57 gæster mødte forventningsfulde op, og de fik alle en interessant aften med Skovgaard Vine som vært. Sergio Peter Lazar, som er ”ambassadør” for Skovgaard Vine, fortalte underholdende om de forskellige vintyper han havde med – hvidvin, rødvin, portvin og andet.
Sergio er opvokset i Italien og har besøgt vinslotte i flere lande. Han har således meget kendskab til hvordan vin skal behandles og serveres. Alle lyttede intenst, mens der løbende var smagsprøver på vinene.
En buffet leveret fra Rico´s  Madcirkus kunne nydes til vinene. Gæsterne stillede flere spørgsmål, som Sergio uden problemer kunne svare på. Efter foredraget var der mulighed for at købe vinene fra Skovgaard Vine.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER