Fredag 20. oktober 2017
Kilden var den første daginstitution i Glostrup og Marianne har været tilknyttet institutionen i samfulde 40 års ansættelse. Foto: Rosenåen.
Marianne Stokholm fejrer 40 års jubilæum i Rosenåen
GLOSTRUP Marianne har den 28. februar været ansat i den nuværende daginstitution Rosenåen, Afdeling Syrenen i 40 år. Jubilæum bliver afholdt den 3. marts 2014
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 14. februar 2014, 13:29:45

Igennem de første mange år var afdelingen en selvstændig institution, kendt under navnet Kilden.
Kilden var den første daginstitution i Glostrup og Marianne har været tilknyttet institutionen i samfulde 40 års ansættelse.
Marianne har igennem alle årene været kendetegnet ved stort engagement og ansvarlighed. Hun er meget stabil, sjældent syg. Marianne er altid fleksibel, hvis der er behov for f.eks. at ændre mødetid, flytte stue m.m. Hun møder hver dag med en tilgang om, at dagen bliver en god dag.
Tidens skiftende pædagogiske holdninger har Marianne været åben for at gå ind i, hun er nysgerrig og tager stilling til det der sker.  Børnene er glade for Marianne og søger hende som en aktiv voksen som man trygt kan gå til og kan regne med.
Forældrene er glade for Marianne og hendes ligefremme og humoristiske tilgang i forældresamarbejdet
Marianne er engageret i faglige forhold og har igennem mange år fungeret som Fællestillids repræsentant for PMF.
Marianne sætter stor pris på Kongehuset i Danmark og fortjener ifølge medarbejderne at blive hædret for sin indsats gennem de 40 år ved at komme i audiens hos Dronningen. Hendes glæde for konge huset er også kommet børnene til gode, og de har været med inde og vinke til Dronningen til diverse fødselsdage og været inde og se kronprinseparret køre karet.

Print This Post Print This Post
En kommentar til “Marianne Stokholm fejrer 40 års jubilæum i Rosenåen
  1. Katrine Stokholm skrev:

    Tillykke til min skønne mor. Vi er alle glade for at kunne fejre dit jubilæum snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER