Fredag 20. oktober 2017
Formanden træder tilbage
BRØNDBY Efter generalforsamlingen d. 11. marts i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom Hvidovre/Brøndby 2014, har Hajg Zanazanian nu tidligere formand valgt, at træde tilbage fra posten. Efter 1 ½ år som formand har foreningen oplevet en positiv fremgang. – Der er kommet en del nye medlemmer, vi er blevet mere synlige udadtil både på de sociale medier, men […]
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 19. marts 2014, 15:01:41

Efter generalforsamlingen d. 11. marts i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom Hvidovre/Brøndby 2014, har Hajg Zanazanian nu tidligere formand valgt, at træde tilbage fra posten.
Efter 1 ½ år som formand har foreningen oplevet en positiv fremgang.
– Der er kommet en del nye medlemmer, vi er blevet mere synlige udadtil både på de sociale medier, men også i lokalsamfundet. Vi har også fået valgt en DSU’er ind i byrådet i Brøndby. Fundamentet for endnu mere fremskridt er nu skabt og vi i bestyrelsen vil gerne ønske den nye formand Harun Muharemovic tillykke med formandsvalget, der blev enstemmigt vedtaget af generalforsamlingen, siger Hajg Zanazanian.
Harun der er bosiddende i Brøndby Strand overtager nu den største ungdomspolitisk organisation i både Hvidovre og Brøndby med en fremgang på 50 procent af unge medlemmer fra Brøndby. Derudover blev de resterende seks medlemmer af bestyrelsen genvalgt.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER