Fredag 20. oktober 2017
Gratis billetter til foredraget med Akkari
GLOSTRUP Som nævnt tidligere i Folkebladet kommer Ahmed Akkari og holder foredrag på Glostrup Bibliotek d. 1. april. Gratis billetter til foredraget kan afhentes på Glostrup Bibliotek, Kildevældets Alle 5, Glostrup i åbningstiden eller downloades på www.glostrupbib.dk fra og med mandag 10. marts til fredag 28. marts 2014. Begrænset antal billetter, der er rift om billetterne.
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 7. marts 2014, 13:24:42

Som nævnt tidligere i Folkebladet kommer Ahmed Akkari og holder foredrag på Glostrup Bibliotek d. 1. april.
Gratis billetter til foredraget kan afhentes på Glostrup Bibliotek, Kildevældets Alle 5, Glostrup i åbningstiden eller downloades på www.glostrupbib.dk fra og med mandag 10. marts til fredag 28. marts 2014.
Begrænset antal billetter, der er rift om billetterne.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER