Søndag 22. oktober 2017
Elsparekampagne på rådhuset mundede ud i anderkendelse af medarbejdere og besparelser. Foto: Glostrup Kommune.
Store elbesparelser på rådhuset og biblioteket
GLOSTRUP Rådhusets Bygning Vest sparede mest i rådhusets og bibliotekets elsparekampagne, og de stolte medarbejdere fik flotte præmier.
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 7. marts 2014, 14:43:12

Rådhusets medarbejdere har gennem en fire ugers elsparekampagne haft fokus på at slukke for al unødigt elforbrug og på at trimme de tekniske installationer, så de bruger så lidt energi som muligt. I løbet af kampagnen skulle rådhusets forskellige bygninger samt biblioteket dyste om at spare mest på energien, og medarbejderne kunne også indsende gode forslag til at nedsætte elforbruget.
Selvom alle medarbejdere har gjort en stor indsats, har medarbejderne i rådhusets Bygning Vest, som huser Center for Kultur og Idræt og Center for Dagtilbud og Skole, skilt sig ud. De er kommet med ikke færre end 24 forbedringsforslag til at nedsætte elforbruget og har i kampagneperioden formået at reducere deres elforbrug med næsten en tredjedel – udelukkende ved at ændre deres daglige adfærd.
Derfor vandt Bygning Vest den samlede konkurrence om at spare mest på energien. Det var anledningen til, at bygningens personale på en smuk tidlig forårsdag onsdag den 26. februar mødtes med borgmester John Engelhardt. Borgmesteren overrakte bygningens medarbejdere den flotte præmie, som var en kurv med lækkerier til hvert af bygningens centre og en fælles biograftur i Glostrup Bio.
– Det har været meget imponerende at se det engagement, som alle medarbejdere på rådhuset og biblioteket har vist for at få nedbragt elforbruget. Og det er flotte resultater, som er opnået. Hvis vi kan holde gejsten oppe og vedligeholde de nye vaner sammenholdt med de tekniske tiltag, som er gjort i kampagneperioden, kan vi se frem til en årlig besparelse på næsten 250.000 kroner, siger borgmester John Engelhardt.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER