Fredag 20. oktober 2017
Tid&Sted
TID&STED Lykke er at leve på en god fod VALLENSBÆK. Diabetesforeningen inviterer til foredrag om pleje af fødder. Fødder bruges dagligt til både at gå, stå og løbe på. Diabetesforeningens lokalforening i Vallensbæk har derfor inviteret Region Hovedstadens praksiskonsulent i fodterapi, statsaut. fodterapeut Berith John til at komme og fortælle om, hvordan man passer godt på […]
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 13. marts 2014, 14:29:17

Lykke er at leve på en god fod
VALLENSBÆK. Diabetesforeningen inviterer til foredrag om pleje af fødder.
Fødder bruges dagligt til både at gå, stå og løbe på. Diabetesforeningens lokalforening i Vallensbæk har derfor inviteret Region Hovedstadens praksiskonsulent i fodterapi, statsaut. fodterapeut Berith John til at komme og fortælle om, hvordan man passer godt på sine fødder, så man fortsat gennem livet kan leve på en god fod.
Det sker i Egholmskolens festsal, Egholmvej 19 i Vallensbæk, onsdag den 19. marts kl. 19.00 – 21.00. Alle er velkomne.
Foreningen byder på kaffe og sandwich, så tilmelding på tlf. 43 64 37 60 eller mail berrig@hotmail.dk er nødvendig senest mandag den 17. marts 2014.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER