Fredag 20. oktober 2017
Peter Molnit. Foto: Privatfoto.
Venstre i Glostrup vælger ny formand
GLOSTRUP På generalforsamlingen den 25. februar 2014 blev Peter Molnit valgt som ny formand for Venstre i Glostrup.
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 7. marts 2014, 14:14:28

Den afgående formand Lars Thomsen blev i november valgt til Glostrup kommunalbestyrelse.
I Venstre i Glostrup kan man ikke samtidig sidde i kommunalbestyrelsen og i vælgerforeningens bestyrelse.
I beretningen på generalforsamlingen kom Lars Thomsen bl.a. ind på Venstres fremgang og succes ved kommunalvalget sidste år. Venstre fik syv medlemmer i den nye kommunalbestyrelse. Det er en stigning på fire siden sidste valg. Lokalforeningen rundede 100 medlemmer og foreningen udnævnte den tidligere mangeårige formand Ole Møller Andreasen til æresmedlem.
Den nye formand Peter Molnit har været medlem af Venstre i Glostrup siden 1990 og var i fire år medlem af Glostrup Kommunalbestyrelse. Hans liberale holdninger stammer fra barndommen, siger Peter Molnit,
– Jeg ser frem til arbejdet i den nye bestyrelse. To vigtige punkter står på programmet i 2014. Det er nye aktiviteter og arrangementer for Venstres medlemmer, og så skulle det gerne resultere i endnu flere medlemmer i Glostrup. Det er vigtigt, at vi løfter i flok, siger Peter Molnit.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER