Mandag 23. oktober 2017
Direktør kommenterer på ledelsessituation
GLOSTRUP Folkebladet erfarer, at lederen af Søndervangskolen har sagt op i sidste uge, og at Vestervangskolen har udskiftninger på ledelsesplan. Læs her, hvad direktør Lene Magnussen med skoleområdet under sig siger i sagen
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 3. april 2014, 12:32:57

– Vi er klar over, at det er en meget stor opgave for vores ledere på Glostrup Skole, både at skulle realisere en ny skolestruktur med dannelsen af Glostrup Skole og samtidig arbejde med implementeringen af folkeskolereformen. Begge dele stiller krav om en ny form for ledelse. Og det er selvfølgelig meget krævende, siger Lene Magnussen.
– I det lys er det helt forståeligt at nogle ledere ikke ønsker at være med på den rejse og derfor søger nye udfordringer. Det er selvfølgelig altid ærgerligt, når dygtige ledere forlader os.
Lene Magnussen mener, at der helt sikkert er rift om gode ledere i øjeblikket
– Og dem er vi helt sikkert leveringsdygtige i, i Glostrup. Jeg tror generelt, at vi over de næste år på landsplan kommer til at opleve en ny form for mobilitet blandt skoleledere. På Glostrup Skole forsøger vi at gøre alt det, der skal til for at støtte og hjælpe vores ledere i de aktuelle forandringer. Der er stort fokus på hvilke opgaver de skal løse, og vi har afsat midler til lederudvikling.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER