Fredag 20. oktober 2017
Helt vild med dans
DANS I lørdags fejrede Havdrup Dans 30 års jubilæum med et stort og flot afdansningsbal i Glostrup Hallen, hvor der blev danset Disco, Hip Hop, Rock’n Roll, Les Lanciers og alt, hvad danseskolen derudover har at byde på
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 3. april 2014, 12:25:20

Der var fyldt godt op i Glostrup Hallen i lørdags, da omkring 1.000 dansere og tilskuere fejrede 30 års jubilæum hos Havdrup Dans med et stort afdansningsbal. Danseskolens 300 elever indledte fejringen med at gå i en lang slange ind på gulvet i Glostrup Hallen, der til sidst var helt fyldt med børn og voksne i flotte kostumer og med flag i hænderne, klar til at vise de andre dansere og tilskuerne lidt af det de har lært i løbet af sæsonen

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER