Fredag 20. oktober 2017
Det så længe ud til, at Brøndby IF skulle have en sejr med hjem fra Parken på det mål, Ariel Nunez scorede. Men FC København fik udlignet i allersidste øjeblik. Foto: Brian L. Jensen.
Brøndby mistede sejr i Parken
FODBOLD Brøndby var få minutter fra den første sejr mod FCK i parken i ti år, men et mål i overtiden sikrede værterne et enkelt point
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 7. maj 2014, 13:45:36

Brøndby IF mødte søndag FC København i Parken i en direkte duel om bronzemedaljerne. Inden kampen lå de to hold á point med FCK på 3. pladsen på grund af en bedre målscore. Ingen af de to hold kunne tåle at tabe kampen, og det bar 1. halvleg i høj grad præg af. Der var ikke store chancer i nogen ende. I 2. halvleg fik FCK lidt mere styr på spillet og holdt bolden på Brøndbys banehalvdel, men kom dog stadig kun frem til enkelte chancer. I stedet fik Brøndby en god omstilling, hvor Antipas skød, og Wiland lige akkurat fik handsken på bolden. Han slog den direkte ud til Nunez, der køligt bragte Brøndby foran 1-0. FCK pressede på for at få udlignet, men Lukas Hradecky i Brøndby målet stod en god kamp, og holdt fast i Brøndbyføringen. I overtiden kunne han dog ikke nå ned til et hovedstød fra Thomas Delaney, der fik udlignet til resultatet 1-1.

Tre kampe tilbage
Brøndby er stadig på 4. pladsen, a point med FCK på 3. pladsen, men fem point foran Esbjerg på 5. pladsen. Der mangler tre runder, de to af dem bliver spillet i denne uge. Torsdag tager Brøndby imod Superligaens førerhold FC Midtjylland, og søndag kommer Randers FC forbi Brøndby Stadion.

JEH

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER