Mandag 23. oktober 2017
Venstres spidskandidat på besøg
GLOSTRUP Mandag d. 5. maj havde Glostrup besøg af Ulla Tørnæs, Venstres spidskandidat til EU valget d. 25. maj. Sammen med borgmester, John Engelhardt (V) uddelte hun materialer og talte med borgere på Glostrup Station. I forbindelse med besøget siger John Engelhardt (V): – For mig er det utroligt vigtigt, at vi har fokus på valget. […]
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 14. maj 2014, 12:58:53

Mandag d. 5. maj havde Glostrup besøg af Ulla Tørnæs, Venstres spidskandidat til EU valget d. 25. maj. Sammen med borgmester, John Engelhardt (V) uddelte hun materialer og talte med borgere på Glostrup Station.
I forbindelse med besøget siger John Engelhardt (V):
– For mig er det utroligt vigtigt, at vi har fokus på valget. Mange, mange sager afgøres direkte eller indirekte i EU.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER