Fredag 20. oktober 2017
Slukningsarbejdet var godt i gang midt om natten. Foto: Vestegnens Brandvæesen.
Bil i flammer
BRØNDBY Vestegnens Brandvæsens station i Hvidovre modtog natten til onsdag i sidste uge kl. 01:28 en melding om brand i en bil i det fri på adressen Tybjergparken i Brøndby Kommune. En mindre personbil var overtændt ved brandvæsenets ankomst. Røgdykkerhold blev indsat.
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 4. juni 2014, 14:07:00

Vestegnens Brandvæsens station i Hvidovre modtog natten til onsdag i sidste uge kl. 01:28 en melding om brand i en bil i det fri på adressen Tybjergparken i Brøndby Kommune. En mindre personbil var overtændt ved brandvæsenets ankomst. Røgdykkerhold blev indsat.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER