Tirsdag 24. oktober 2017
Her alle de dygtige gymnaster. Foto: IF32.
Gymnastik-succes for IF32
GYMNASTIK Nu er TeamGym Piger IF32 konkurrence sæson slut, igen i år blev det til mange flotte placeringer
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 18. juni 2014, 13:01:44

De mindste U10 (begynder piger) fik sølv ved Sjællandsmesterskaberne her i Glostrup i februar.
I starten af april var micro, mini og junior til Sjællandsmesterskaberne. Mini piger fik en bronze medalje i 5 division,  junior pigerne kom lige uden for medalje rækken med 4. plads i 4 division. Holdets bedste placering ved Sjællands mesterskaberne var dog micro pigerne som fik en  5. plads i 1. division.
I de landsdækkende konkurrencer, som blev afholdt i maj og juni, opnåede alle 3 konkurrence hold flotte placeringer. Micropigerne lagde ud med at tage til Frederikshavn, hvor de fik en bronze medalje i 2. division,  rigtigt godt gået, for flere af pigerne var det deres første DM.
Mini pigerne tog ugen efter til Vejen, det var en meget spændende konkurrence med små marginaler, blev det til sølv i 8. division , super flot.
Sidste konkurrence var for junior pigerne, som tog til Gladsaxe, her blev det til en overbevisende sejr for pigerne, med 2,3 point ned til anden pladsen. Så Guld medaljen til IF32 TeamGym Junior.
Træner teamet bag pigerne håber at holdet forsætter den gode udvikling, så der igen i den kommende sæson kan blive rigtig mange sjove og spændende oplevelser med gymnastikken som omdrejningspunkt.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER