Søndag 22. oktober 2017
Børn og livreddere er som regel gode venner på strandene i Brøndby og Vallensbæk. Foto: Tryg.
Livreddere klar på Brøndby og Vallensbæk Strand
BRØNDBY&VALLENSBÆK Mandag den 23. juni åbner TrygFonden Kystlivredning igen livreddertårnene på Brøndby Strand og Vallensbæk Strand
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 18. juni 2014, 12:47:16

TrygFondens specialuddannede kystlivreddere tager hul på en ny badesæson og åbner i alt 36 tårne på strande og havnebade i Danmark – heriblandt tårnene på Brøndby Strand og Vallensbæk Strand. I de næste otte uger er livredderne til stede på strandene hver dag fra kl. 11 til 19. Med sig har de baderådsfoldere og malebøger, som de gratis deler ud til børn og voksne. Det er samtidig en oplagt mulighed for, at forældre og børn kan underholde sig på stranden og tale om badesikkerhed imellem turene i vandet.
Sidste år gennemførte livredderne 49.644 indsatser i hele landet, som blandt andet omfattede almindelig førstehjælp ved snitsår, dehydrering og bistik. Af det samlede antal indsatser sidste år vurderes de 26 som aktioner, hvor personer har været i livsfare.
Livredderne fra TrygFonden Kystlivredning er på Brøndby Strand og Vallensbæk Strand hver dag indtil den 16. august.

MO

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER