Lørdag 21. oktober 2017
Den 15. juni var der stort sommermarked i Nygårdskirken. Overskuddet skal blandt andet bruges til ferielejre for kontanthjælpsmodtagere og deres børn
Loppemarked hjælper udsatte på ferie
BRØNDBY Søndag den 15. juni afholdt Nygårdskirken sit traditionelle Sommermarked
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 25. juni 2014, 09:10:41

Ved Nygårdskirken traditionelle Sommermarked var der i år fokus på børnene – og hoppeborgen, som var suppleret af ansigtsmaling, fiskedam, konkurrencer og optræden af klovnen Raffus. En god dag i sommervejr for flere hundrede borgere i Brøndby Nord og omegn, hvor aldersgrupper og etniciteter blandedes på bedste vis.

Betaler ferieture

Overskuddet fra Nygårdskirkens sommermarked går til det sociale arbejde i lokalområdet, blandt andet skal kirkens sognemedhjælper og et par frivillige snart afsted på gratis sommerhusferie for fire børnefamilier på kontanthjælp.

 

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER