Fredag 20. oktober 2017
Kaffe med udsigt over Maribo Søndersø. Foto: Ingolf Mathiesen
Sydgående pensionistskovtur
VALLENSBÆK De traditionsrige skovture for Vallensbæks pensionister går i år til den gamle købstad Maribo på Lolland, nærmere bestemt Hotel Maribo Søpark, som ligger direkte ud til Maribo Søndersø
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 12. juni 2014, 14:41:49

Den første af fire skovture fandt sted tirsdag i sidse uge. Deltagerne kørte i bus fra Vallensbæk over Farøbroerne, gennem Guldborgsundtunnelen og videre over Falster til Maribo på Lolland.
På Hotel Maribo Søpark fik deltagerne serveret en stor frokostbuffet med flot udsigt over Maribo Søndersø. Efter kaffen og kagen var der levende musik og dans. Man havde også mulighed for at udforske naturen ved Maribo Søndersø, som er kendt for de enestående fiskeørne og de imponerende havørne. Maribo Domkirke, få minutters gang fra restauranten, var også åben for besøg. Her ligger Christian den 4.s datter, Leonora Christine Ulfeldt, begravet. Ved siden af Maribo Domkirke ligger ruinerne fra Sankt Birgitta Kloster. Nogle af deltagerne fik også tid til at gå en tur i Maribos gamle bydel.
Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen og medlemmer fra Social- og Sundhedsudvalget er guider på de fire ture til Maribo, der alle løber af stablen i juni måned.

MO

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER