Tirsdag 24. oktober 2017
Nicolaj Klitbo kan ses i DR3 programmet DR3 Bestemmer. Foto: Jesper Ernst Henriksen.
Bronies i Glostrup
GLOSTRUP Har du set en ung mand i et sjovt kostume og med et kamerahold på slæb? Det var såmænd bare DR3 programmet DR3 Bestemmer, der har været i Glostrup for at følge Nicolaj Klitbo på shoppingtur. Nicolaj Klitbo er Bronie. Og hvad er det så? Bronies er fans af tegnefilmsserien og hele universet omkring My […]
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 16. juli 2014, 10:34:20

Har du set en ung mand i et sjovt kostume og med et kamerahold på slæb? Det var såmænd bare DR3 programmet DR3 Bestemmer, der har været i Glostrup for at følge Nicolaj Klitbo på shoppingtur. Nicolaj Klitbo er Bronie. Og hvad er det så? Bronies er fans af tegnefilmsserien og hele universet omkring My Little Pony. Da Folkebladet mødte Nicolaj Klitbo havde han endnu ikke købt noget i Glostrup, men han overvejede meget at finde en is i sommervarmen.

JH

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER