Mandag 23. oktober 2017
Jan viser vej for patienterne
GLOSTRUP Patienterne kan nu føle sig endnu mere ventede og velkomne, når de ankommer til hospitalet
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 16. juli 2014, 10:21:22

Det første, mange af Glostrup Hospitals patienter og pårørende møder, når de kommer ind ad hovedindgangen, er den nye vise-vej-medarbejder Jans smil og venlige imødekommenhed. På Jans t-shirt står der ”Kan jeg hjælpe?”, og det er lige, hvad han kan, når patienterne står og ser sig søgende omkring.
Det skriver Glostrup Hospital  sit nyhedsbrev.
Ansættelsen af Jan Jarltoft som vise-vej-medarbejder er en del af indsatsen Ventet og Velkommen, der blev skudt i gang 1. marts. Indsatsen indebærer bl.a. også en renovering af forhallen og en ny reception. Dette arbejde går i gang lige før påske.
– Vi håber, at de nye tiltag betyder, at vores patienter får en bedre oplevelse af hospitalet, og at de fornemmer den gæstfrihed, som er ideen med Glostrup Hospitality, siger hospitalsdirektør Klaus Lunding.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER