Søndag 22. oktober 2017
Ikke overraskende var Signe Olsen en glad student. Foto: Brøndby Gymnasium.
Signe blev første student
BRØNDBY Signe Olsen blev Brøndby Gymnasiums første student i år.
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 2. juli 2014, 08:10:45

Præcis kl. 9 den 23. juni trådte hun ud med et flot 12-tal i den sidste eksamen. Efter lykønskninger, blomster og adskillige billeder hejste Signe traditionen tro flaget og markerede dermed at nu springer årets studenter ud i Brøndby.
Med et flot gennemsnit på 10 har Signe sikret sig adgang til drømmestudiet. Nu skal eksamen fejres med et par velfortjente feriedage, inden det går løs med studentergilder, dimission og studenterkørsel.

MO

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER