Mandag 23. oktober 2017
2,5 mio. til cykelstier
Administrationen i Glostrup Kommune anbefaler, at 2,5 millioner kroner bruges til cykelstier langs Herstedøstervej, samt til delvist renovering af fortove på Rødkælkevej. Den beslutning blev efterkommet ved Kommunalbestyrelsens møde i august. SF’s Mette Vennerstrøm efterspurgte via en ”verbal opfordring” til en ny pulje til to andre cykelstier, nemlig langs Fraligsvej og på børnenes skolevej langs […]
Skrevet af Mads Louis Orry - 27. august 2014, 08:55:08

Administrationen i Glostrup Kommune anbefaler, at 2,5 millioner kroner bruges til cykelstier langs Herstedøstervej, samt til delvist renovering af fortove på Rødkælkevej. Den beslutning blev efterkommet ved Kommunalbestyrelsens møde i august.

SF’s Mette Vennerstrøm efterspurgte via en ”verbal opfordring” til en ny pulje til to andre cykelstier, nemlig langs Fraligsvej og på børnenes skolevej langs Glentevej til Nordvangsskolen.

 

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER