Søndag 22. oktober 2017
De lokale veteraner er værdsat i Brøndby. Det kom tydeligt frem på flagdagen i fredags. Foto: Brian L. Jensen
Flagdagen fejret i Brøndby
Brøndby Kommune havde inviteret veteraner og tidligere udsendte til reception på Marinegården på den nationale flagdag 5. september
Skrevet af Mads Louis Orry - 11. september 2014, 10:05:27

I år er det sjette gang, at Danmark hædrer og ære sine veteraner på den nationale flagdag for Danmarks udsendte. Brøndby Kommune har altid støttet op om den nationale flagdag, men havde igen i år taget opfordringen om at gøre en større lokal indsats til sig.

I år lagde Marinegården fantastiske rammer til den lokale højtideligholdelse med plads til både smil og alvor. 

Efter en musikalsk velkomst af Kvindelige Marineres Musikkorps bød borgmester Ib Terp velkommen. Han takkede de fremmødte for deres store indsats i verdens konfliktområder og sagde blandt andet i sin tale:

– Flagdagen er jeres dag. Men flagdagen er også vores anledning til at udtrykke vores anerkendelse og hylde jer for jeres bedrifter og professionelle indsats rundt omkring i verden. Og så er flagdagen også dagen, hvor vi siger tak til alle de mangepårørende for deres opbakning.

Henry Nielsen på snart 93 år, var en af de veteraner, der deltog i højtideligheden. Henry Nielsen havde følgeskab af sin søn og den friske ældre herre, der har boet i Brøndby Strand i 34 år, fik en snak med borgmester Ib Terp om hans mere fredelige missioner på Cypern i 1970 (hold 13) og Tyskland i 1947.

Cirka 60 fremmødte veteraner, pårørende, marinere og kommunalpolitikere deltog i receptionen der blev afsluttet med en let buffet og hyggeligt socialt samvær.

 

Print This Post Print This Post
En kommentar til “Flagdagen fejret i Brøndby
  1. Kenneth Thomsen skrev:

    Kunne godt tænke mig at få tilsendt billederne fra Flagdagen.
    M.v.h.
    Kenneth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER