Frivillige ledere hædret
alle.jpg
Foto: Brøndby Kommune
Den 18. december blev de frivillige ledere i Brøndby hædret. Æren tilfaldt Yvonne Schou Thomsen fra BSI Håndbold og Per Bartholdy Pedersen fra KFUM-Knuden

 Idrætten og de frivillige børne- og ungdomsaktiviteter er vigtige i Brøndby. De skaber opmærksomhed om byen, de giver gode oplevelser til mange og de er vigtige for integrationen. Derfor er det også afgørende, at det er dygtige ledere, der tager ansvar ved de mange forskellige frivillige aktiviteter. Den 18. december blev to af dem, der tager en vigtig tørn som frivillige ledere, hædret ved en reception på Rådhuset.

 

Året idrætsleder

Hæderen som årets idrætsleder tilfaldt Yvonne Schou Thomsen fra BSI Håndbold. I sin tale sagde borgmester Ib Terp blandet andet:

– Du er en sand blæksprutte i klubben, idet du, udover at være aktiv håndboldspiller, også har formået at passe en masse frivillige forpligtelser. Af de funktioner, du har påtaget dig gennem tiden, kan blandt andet nævnes at være træner for et pigehold, et damehold, et drengehold og et oldgirlshold. Lige nu er du medtræner for de dygtige U16 drenge og har været med til at gøre dem til sjællandsmestre i sidste sæson. Du sidder i bestyrelsen og styrer klubbens økonomi og hjælper med at skaffe sponsorer til klubben, og så står du også lige for klubbens cafeteria.

 

Børnenes leder

Titlen som årets børne- og ungdomsleder tilfaldt Per Bartholdy Pedersen, der er spejderleder i KFUM-Knuden. Også han fik opmuntrende ord med fra borgmester Ib Terp:

– Dit frivillige engagement skyldes ikke en livslang tilknytning til hverken forening eller aktivitet. Faktisk havde du aldrig selv været spejder, da du som én ud af tre lod dig hverve som spejderleder i KFUM-Knuden Brøndby i 1998 på grund af ledermangel. Før var du blot far til ét barn, der var spejder, og lige pludselig stod du så med ansvaret for en hel ulveflok af spejderunger.

Ifølge borgmester Ib Terp har Per Bartholdy Pedersens indsats som leder den konsekvens for ham selv, at han på flere lejre springer maden over:

– Jeg er således blevet fortalt, at din indsats over for din spejdergruppe på spejderlejre er så tidskrævende, at du ikke har tid til at deltage i ledermøderne, og at du går glip af måltiderne Men det skyldes, at du gerne vil have at dine spejdere har det godt, når de er afsted på spejderlejre og langt væk hjemme fra mor og far.

 

Tak til alle

Selvom det altså var Yvonne Schou Thomsen og Per Bartholdy Pedersen, der blev hyldet den 18. december, benyttede borgmester Ib Terp dog lejligheden til at takke alle ledere i Brøndby:

– Jeg vil gerne sige tak til kommunens mange trænere og ledere, der dagligt, år efter år, ganske frivilligt, yder en kæmpe indsats til gavn for kommunens børn og unge. Det er et uvurderligt arbejde, I gør, og den indsats værdsætter vi utroligt meget i kommunalbestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top