Torsdag 19. oktober 2017
Det gratis kulturarrangement var endnu engang en succes blandt glostrupborgerne. Foto: Glostrup Bio
Når gløggen er god
Der var ros til såvel musikken som gløggen, da Glostrup Byorkester i lørdags spillede julekoncert for fuldt hus i Glostrup Bio
Skrevet af Mads Louis Orry - 3. december 2014, 09:46:17

De mange tilhørere var mødt op til god julestemning lørdag eftermiddag, hvor biografsalen genlød af glade juletoner fremført af et veloplagt nisseorkester og en endnu mere veloplagt dirigent, Bjarne Holm, samt solist og konferencier Lisbeth Sørensen.

I pausen havde biografens altid muntre og hjælpsomme frivillige sørget for gløgg og godteposer, som var sponsoreret af Folkebladet, og at dømme efter publikums højlydte tilkendegivelser, var det en god og velsmagende gang varm, krydret rødvin. Det kunne da også høres efter pausen i Byorkestrets anden afdeling, idet stemningen og temperaturen i salen steg flere grader.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER