Torsdag 19. oktober 2017
Foto: Vallensbæk Brandvæsen.
Borgmester om manglende græsslåning: Der skal tales med store bogstaver igen
VALLENSBÆK - Det er simpelthen så ærgerligt. Der er blevet talt med store bogstaver ude hos Vej og Park. Det lader til, at jeg skal gøre det igen, men der er kommet ny leder derude, siger borgmesteren i Vallensbæk
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 27. juli 2015, 13:04:04

Mandag kl. 15 lykkedes det at få kontakt til borgmester Henrik Rasmussen.
– Vi skal slå det græs derude.  Længere er den ikke. Sidst, jeg spurgte, fik jeg at vide, at maskinen var til reparation. Den skulle være klar i denne uge. Jeg ved, at det har førsteprioritet derude. Jeg må jo stole på, hvad jeg får at vide omkring maskinen. Jeg ved, at der kommer noget til at ske meget snart. Men det er jo ikke bare noget, man bare lige gør. Det er en driftopgave. Der er kommet nye folk ned på Vej og Park. Resultat er, at det ikke er blevet vedligeholdt, som det skal. Det er dødirriterende, at når ting er kørt ind i drift, at dyr og mennesker kommer klemmer. Græsset bliver slået to gange om året, og det har det gjort i mange år. Det har aldrig voldt problemer før nu, siger borgemesteren.
– Det er simpelthen så ærgerligt. Der er blevet talt med store bogstaver ude hos Vej og Park. Det lader til, at jeg skal gøre det igen, men der er kommet ny leder derude. Det her er sort uheld. Jeg kan godt forstå den harme, der er.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER