Lørdag 21. oktober 2017
Sæt Skolen i Bevægelse er en årlig tilbagevendende kampagne, som Dansk Skoleidræt står bag med støtte fra TrygFonden. Kampagnen skal inspirere til fysisk aktivitet i de boglige fag i skolen. Foto: Ejbyskolen.
Ejbyskolen vandt med bevægende historie
GLOSTRUP 0.d fra Ejbyskolen i Glostrup blev en af vinderne i Dansk Skoleidræts og TrygFondens landsdækkende kampagne Sæt Skolen i Bevægelse med deres aktive historie. Historien udkommer nu som pixibog, som alle skoler kan bestille gratis
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 27. juli 2015, 09:44:15

I forårets Sæt Skolen i Bevægelse kampagne tog en masse skoleklasser imod udfordringen om at indsende deres egne bevægelseshistorier eller matematikhistorier.
Elever i indskolingen blev opfordret til at skrive spændende bevægelseshistorier, der kan bruges som sjove bevægelsespauser i alle fag. De lidt større elever på mellemtrinnet kunne indsende kreative bud på en anderledes og aktiv matematikundervisning.
Et udvalg af de bedste historier – heriblandt historien fra Ejbyskolen – blev udvalgt som vindere. Historierne er nu samlet i to små pixibøger, som alle skoler kan bestille gratis i Dansk Skoleidræts webshop.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER