Mandag 23. oktober 2017
Børnehavebørn fra Brøndby Strand fandt for 4. år i træk ud af, hvem der var bedst til fodbold Foto: Børnehuset Nattergalen.
Børnehaver spillede fodbold
For fjerde år i træk mødtes cirka 150 børnehavebørn fra Brøndby Strand til det årlige mesterskab i fodbold
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 30. september 2015, 09:38:29

BRØNDBY. Tuneringen startede med fælles velkomst på Børnehuset Nattergalens legeplads. Nattergalens heppebørn bød velkommen og efter fællessang og opvarmning for alle, gik de cirka 150 børn og voksne mod fodboldbanerne.
Semifinalekandidaterne måtte afgøres med straffesparkskonkurrence, så spændingen var stor. Semifinalerne var Uglebo mod Svanen og Spættebo mod Strandbo. Uglebo og Strandbo gik videre til finalekampen, hvor det endeligt blev Strandbo, der løb med sejreren.
Efter finalekampen kom Brøndby IFs maskot, Nanok, på besøg, som til stor glæde hilste på alle børnene. Præmieoverrækkelsen foregik på Nattergalens legeplads hvor vandrepokalen gik fra Påfuglen, sidste års vinder, til Strandbo, som nu må passe godt på pokalen, indtil næste år. Alle deltagende hold fik små pokaler og diplomer og så blev der afsluttet med farvelsang og dans.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER