Mandag 23. oktober 2017
Storsejr i pokalen
Det blev til en fantastisk debut til Christian Greko Jakobsen, der scorede fire mål i 7-0 sejren over Holbæk
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 30. september 2015, 09:45:43

FODBOLD. Brøndby IF er videre i DBU Pokalen efter 7-0 mod Holbæk B og I.
Der er stor forskel på Superligaen og et bundhold i 2. division. Det blev virkelig udstillet onsdag i sidste uge, da Brøndby var på besøg i Holbæk. Brøndby havde givet pause til stamspillere som Daniel Agger og Teemu Pukki. I stedet havde Thomas Frank givet debut til Christian ”Greko” Jakobsen, der kom til Brøndby fra Roskilde i sommer. Det viste sig at være en god idé. For allerede efter ni minutter gjorde Greko det til 1-0 til Brøndby. Holbæk var aldrig reelt med i kampen, og da Ronnie Schwartz gjorde det til 2-0 inden pausen var kampen afgjort.

Spillet tynde
I løbet af anden halvleg var det tydeligt, at Brøndbyspillerne havde kræfterne til at fortsætte i 90 minutter, mens Holbæk gik helt i stå. Brøndby spillede sig lige i gennem forsvaret. Greko lavede yderligere tre mål, Schwartz lavede et mere og Hjulsager lavede et enkelt mål.
Kampen gav også comeback til Thomas Kahlenberg.
I næste runde af DBU Pokalen skal Brøndby IF møde HB Køge. Kampen skal som udgangspunkt spilles de 27. oktober, men kan flyttes, hvis klubberne bliver enige.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER