Søndag 22. oktober 2017
En ny konference i Glostrup skal sætte fokus på erhvervslivet. Foto: Heiner Lützen Ank
Glostrup skal være mere erhvervsvenlig
GLOSTRUP. Glostrup Kommune inviterer virksomheder til konference, så kommunen kan blive klogere på, hvordan erhvervslivet bedst støttes
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 11. november 2015, 09:28:46

Glostrup er på vej til at blive Vestegnens centrum, mener kommunen. Allerede i 2021 vil Glostrup være et af Sjællands vigtigste trafikknudepunkter med letbane, S-tog, busser og formentlig en regionaltogforbindelse direkte til lufthavnen.
Det er ambitionen, at Glostrup Kommune i år 2020 skal have 25.000 indbyggere og 30.000 arbejdspladser. Det skal ikke mindst ske via en udvikling af området omkring Glostrup Station.
– Der er i disse år en kæmpe åbning for, at Glostrup kan tage et tigerspring ind i en fantastisk spændende fremtid. Vi glæder os til at forme planerne og gøre dem til virkelighed sammen med dig, din virksomhed og resten af kommunens borgere, fortæller John Engelhardt.
Han har derfor inviteret til en erhvervskonference, der skal sætte fokus på værdien af et godt samarbejde mellem erhvervsliv og kommune. Konferencen finder sted den 25. november på Kopenhagen Fur.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER