Mandag 23. oktober 2017
Handler folkeafstemningen om Glostrup?
For mange mennesker er der meget langt fra Glostrup til Bruselles. EU ligger langt væk, og hvis vi bare fik vore grænsebomme tilbage og nogle gode told-kuttere til at sikre kysten, så var vi fri for kriminalitet og alt det bøvl med EU. Europol får vi da bare en ’norsk’ aftale med. Men både Glostrup […]
Skrevet af Jørgen Boelskov, Formand for Glostrup Radikale Venstre - 25. november 2015, 09:44:05

For mange mennesker er der meget langt fra Glostrup til Bruselles. EU ligger langt væk, og hvis vi bare fik vore grænsebomme tilbage og nogle gode told-kuttere til at sikre kysten, så var vi fri for kriminalitet og alt det bøvl med EU. Europol får vi da bare en ’norsk’ aftale med.
Men både Glostrup og Bruselles er på internettet. De værste tyveknægte og forbrydere er for længst på internettet. Det, vi stemmer om, er ikke om at være med i det gamle Europol, men i udviklingen af det nye Europol. Det gør en forskel, om man er med i Europol eller bare ’låner’ adgang. Danmark

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER