Tirsdag 24. oktober 2017
Hermosagaard er et af det steder, hvor man kan leje lokaler til sin fest. Foto: Brøndby Kommune
Borgerne lejer lokaler til festen af kommunen
BRØNDBY. Der er stor interesse for det særlige tilbud i Brøndby, hvor borgerne kan leje festlokaler gennem kommunen
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 2. december 2015, 09:09:17

I hverdagene danner bygningerne Brøndbygård og Hermosagaard rammen om foreningsliv og danseskole.
Men der er ifølge kommunen ingen grund til, at de kommunale bygninger står ubrugte hen i weekenderne. Derfor har alle borgere i Brøndby gennem mange år kunnet leje Hermosagaard i Brøndbyvester og nu også Brøndbygård i Brøndbyøster til fest.
Og ifølge kommuen er interessen stor. Når onlinebookingen for 2017 åbner op den 4. januar 2016 sidder mange Brøndbyborgere sandsynlivis klar ved tasterne for at se, om de er heldige at kunne få lokalerne til lige den konfirmation, runde fødselsdag eller sølvbryllup, de planlægger at holde.

Op til 100 gæster
– Interessen for at leje lokalerne er stor. Folk er glade for muligheden for at kunne leje store lokaler med plads til op til 100 gæster, og vi er glade for at kunne udnytte vores kommunale bygninger på denne måde til gavn for alle,fortæller Connie Mikkelsen, der er afdelingsleder i Borgerservice, der står for udlejningen i Brøndby Kommune.

Booking og betaling foregår via nettet. Nøgle til lokalerne hentes på Brøndby Rådhus et par dage før arrangementet.
Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER