Mandag 23. oktober 2017
Nyhedsbrev til erhvervslivet
GLOSTRUP. Glostrup Kommune har netop udsendt første udgave af et nyhedsbrev til erhvervslivet
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 28. december 2015, 09:54:36

Der bliver gjort en stor indsats for at hjælpe erhvervslivet i Glostrup i disse år. Kommunen har ansat en erhvervschef og for nylig blev der afholdt erhvervskonference. Seneste nye tiltag er et nyhedsbrev til virksomheder i Glostrup. Nyhedsbrevet bliver udsendt på mail og første udgave kom i midten af december.
– Jeg håber, at vi med erhvervskonferencen og dette nyhedsbrev markerer starten på et frugtbart samarbejde. Et samarbejde der vil skabe værdi for hele Glostrup – både for borgere og erhvervsliv. Jeg tror, det er et samarbejde, der rummer et kæmpe potentiale, skriver borgmester John Engelhardt (V) i nyhedsbrevet.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER