Mandag 23. oktober 2017
Glostrup Byorkester spillede i Biografen. Foto: Holger Pedersen
Populær julekoncert
GLOSTRUP. Cirka 130 mennesker fik en hyggelig aften i Biografen til den årlige julekoncert
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 2. december 2015, 09:11:26

Glostrup Byorkester spillede traditionen tro julen ind i Glostrup Bio. Cirka 130 glostruppere havde lagt vejen forbi og fik en hyggelig eftermiddag i lørdags. Folkebladet havde sponsoreret gløgg til de voksne og godteposer til børnene.
Det blev et genhør med swingende julesange dirigeret af Bjarne Holm, der i år havde pyntet sig med et par julemus i håret. Den dygtige Lisbeth Sørensen sang også i år både de gamle danske julesange suppleret med nogle fra den store amerikanske sangskat.

Brandmænd reddede gløgg’en
Den varme gløgg var pludselig i fare, da komfuret i biografen strejkede, så der kun var to varmeplader, der virkede.
– Brandstationen ligger tæt på så jeg smuttede hurtigt derover og de søde brandmænd havde en kæmpe gryde og et komfur der virkede. Da 130 publikummer stod i kø i pausen var den varme gløgg på plads. Tusind tak for hjælpen og godt der ikke var udrykning i den time, siger Lise-Lotte Kiær, frivillig i biografen.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER