Ældremilliard der blev sparet væk
Af Susanne Nordbjerg Bach Kommunalbestyrelsesmedlem for Socialdemokratiet Det var med stor lettelse, at vi, i Socialdemokratiet, konstaterede, at de borgerlige partier i Glostrup kommunalbestyrelse i budget 2016 fandt penge til at videreføre de initiativer, som blev i gangsat under den forrige regering for at bedre vilkårene for de ældre og svage i kommunen. Socialdemokratiet har […]

Af
Susanne Nordbjerg Bach
Kommunalbestyrelsesmedlem for Socialdemokratiet

Det var med stor lettelse, at vi, i Socialdemokratiet, konstaterede, at de borgerlige partier i Glostrup kommunalbestyrelse i budget 2016 fandt penge til at videreføre de initiativer, som blev i gangsat under den forrige regering for at bedre vilkårene for de ældre og svage i kommunen.
Socialdemokratiet har været en aktiv spiller i forbindelse med disse tiltag, og nu hvor tilskuddet fra regeringen er sparet væk, er det godt, at vi i kommunalbestyrelsen kunne blive enige om at finde penge til demente, ledsageordning, bedre fysiske rammer osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top