Fredag 20. oktober 2017
Fotomodeller findes i alle aldre. Her bliver to børn og en pædagog fra Brøndby fotograferet til Mary Fondens Læseleg-materiale. Foto: Brøndby Kommune
Brøndbybørn fotomodel for Mary Fonden
BRØNDBY. Børnehavebørn fra Brøndby har netop været fotomodeller for Mary Fonden, der har været med til at styrke læsningen blandt de mindste i Brøndby
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 10. februar 2016, 10:58:17

Onsdag den 27. januar agerede børn og ansatte fra Børnehuset Hvidtjørnen, Fuglemosen i Brøndby fotomodel for Mary Fonden, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Marys fond.
Brøndby blev kontaktet, da man er en af de kommuner, der arbejder strategisk med fondens materiale LæseLeg i alle byens institutioner, og i det hele taget har stor fokus på at styrke børns sprog fra en tidlig alder.
Hvidtjørnen benytter sig således af Mary Fondens LæseLeg til både deres vuggestue- og børnehavebørn og sagde derfor ja, da de blev spurgt, om de ville lade en fotograf dokumentere, hvordan de læser med børnene.
Billederne skal bruges til Mary Fondens generelle præsentation af deres projekt LæseLeg. Det er ikke første gang, Mary Fonden har kig på Brøndby. LæseLeg blev således lanceret og offentliggjort ved et stort arrangement med Kronprinsessens deltagelse i Brøndbyinstitutionen Svanen i 2011.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER