Tirsdag 24. oktober 2017
Fra venstre er det Henning Christensen, formand. Christian Bülow, lokalformand for DF Ungdom, Sonja Ozoun Hartmann, næstformand samt Mikkel Dencker, klima og energiordfører for DF i Folketinget. Foto: Henrik Brøndberg
DF forbereder kommunalvalg
GLOSTRUP. Dansk Folkeparti vil inddrage medlemmerne i formuleringen af valgprogrammet
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 30. marts 2016, 09:32:23

Dansk Folkeparti i Glostrup har holdt sin årlige generalforsamling. De har kunnet notere en medlemsfremgang over det seneste år, og de medlemmer vil blive inddraget i, hvad partiet skal gå til valg på i 2017.
– Lokalforeningen vil i den kommende periode have fokus på det kommende kommunalvalg i 2017, med medlemsinddragelse omkring formulering af et valgprogram på de kommunal politiske kerneområder, hedder det i en pressemeddelelse fra foreningen.
Til mødet var medlem af Folketinget, Mikkel Dencker, også på besøg, for at fortælle, hvordan det går landspolitisk.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER