Mandag 23. oktober 2017
Markus Marinelli, Sebastian Grøn-Iversen, Emma Petersen og Mikkel Frost, 1.n: ”Det er vores første gallafest, og det er superfedt! Det er dejligt at se sine klassekammerater på en helt anden måde end vi ser dem til hverdag. Jakob og jeg ligger i den gode ende rent påklædningsmæssigt. Det perfekte gallaoutfit for herrerne er sort blazer, sorte bukser og sort butterfly og fede sko – skal man skille sig lidt ud, så kan man også vælge en blå jakke. Slips hører til gengæld ikke hjemme her. Pigerne skal have lækre kjoler på – ifølge traditionen skal 1.g’ernes kjoler være korte, mens 3.g’ernes skal være gulvlange” - Sebastian Grøn-Iversen og Jakob Petersen, 1.n
Gallafest på gymnasiet
BRØNDBY. Fredag den 18. marts var der højt hår, festhumør og lanciers på Brøndby Gymnasium. Det var blevet tid til den årlige gallafest
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 30. marts 2016, 09:15:29

Fredag den 18. marts slog Brøndby Gymnasium dørene op for årets flotteste fest, Gallafesten. Pigernes elegante kjoler brusede og drengenes jakkesæt var knivskarpe, da 1., 2. og 3. g’erne ankom til skolen for at danse aftenen i gang med den klassiske lanciers-dans.
Skolens afgangsklasser blev klappet ind på dansegulvet.
Senere blev der også tid til at kåre årets par og årets bedste dansere.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER