Fredag 20. oktober 2017
Morten Løkkegaard (V) er ikke længere medlem af Folketinget. Foto: Steen Brogaard
Morten Løkkegaard til Bruxelles
GLOSTRUP. Glostrups medlem af Folketinget, Morten Løkkegaard fra Venstre, skal til Bruxelles som en del af denne uges ministerrokade
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 2. marts 2016, 09:03:14

Ved Folketingsvalget sidste år blev Morten Løkkegaard (V) valgt til Folketing i Ballerupkredsen, der også dækker Glostrup Kommune. Nu træder han ud af Folketinget igen som en del af ministerrokade efter Eva Kjer Hansen (V) trak sig som Miljø- og Fødevareminister efter pres fra de konservative.
Hun bliver erstattet af Espen Lunde Larsen (V), der tidligere var Uddannelses- og Forskningsminister. Den ministerpost får Ulla Tørnæs (V), der tidligere var medlem af Europaparlamentet. Her var Morten Løkkegaard suppleant, da han ved parlamentsvalget i 2014 ikke fik stemmer nok til at blive valgt.
Morten Løkkegaards plads i Folketinget går i stedet til Jakob Engel-Schmidt (V), der er opstillet i Lyngbykredsen.
Dermed har Glostrup ikke længere et Venstremedlem i Folketinget.
– Det er vi kede af, men det kommer ikke bag på os. Morten Løkkegaards hjerte ligger i EU. Vi har været rigtig glade for at have ham som vores Folketingskandidat, siger Peter Molnit, formand for Venstre i Glostrup og tilføjer:
Sådan er det i Politik, det er hans personlige mulighed, den skal han selvfølgelig tage. Nu bliver han jo nok Venstre spidskandidat til næste parlamentsvalg.
Venstre i Ballerupkredsen skal nu finde en ny Folketingskandidat.
– Vi må se, hvad der byder sig. Det er vi i gang med. Et hvert medlem af Venstre, som har lyst, kan melde sig som kandidat, siger Peter Molnit.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER