Tirsdag 24. oktober 2017
Joey Moe var fredag den første april i centret. Foto: Glostrup Shoppingcenter
Joey Moe fyldte centeret
GLOSTRUP. Det var ikke en aprilsnar, Joey Moe var faktisk forbi Glostrup Shoppingcenter fredag den første april
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 6. april 2016, 09:19:55

I weekenden skød Glostrup Shoppingcenter foråret i gang med solrig forårsstemning og store stjerner på scenen. Fredag aften indtog Joey Moe Glostrup med en fantastisk koncert, der næsten fik taget til at lette. Op mod 500 børn, unge og voksne kunne skråle med på hits som ”gi mig” og ”million”. Selv om der var fuldt hus til koncerten formåede søde Joey at få alle med selv dem bag ved scenen og oppe på tag-parkeringen blev der sunget og vinket til.
Lørdag var der lagt op til Grand Prix Party med Anja Nissen der bl. a. sang ”Never Alone” der fik en flot 2. plads i det danske Melodi Grand Prix, David Jay med ”Rays of Sunlight” og Veronicas Illusion med ”The Wrong Kind”.
Der blev spredt dejlig lørdagsstemning til Melodi Grand Prix fans og efter koncerten var det tid til selfies, autografer og kram.

Smid Tøjet butik
Glostrup Shoppingcenter glæder sig til at byde velkommen til Røde Kors, som på lørdag åbner deres Smid Tøjet butik ved siden af Bog og Idé. Her kan man aflevere sit aflagte tøj til det gode formål i hele to uger frem. Butikken bliver åbnet af Borgmester John Engelhardt, som bliver den første, der smider tøjet. På åbningsdagen vil der være live musik, og de flinke Røde Kors medarbejdere står klar til at tage imod helt til kl. 15.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER