Mandag 23. oktober 2017
Otros Aires fra Argentina spillede fredag i Kulturhuset Brønden. 350 mennesker lyttede og dansede med. Foto: Morten Stein
Tango for 350 i Brønden
BRØNDBY. Otros Aires, et verdensnavn indenfor electrotangoen, besøgte fredag Kulturhuset Brønden
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 4. maj 2016, 10:11:43

Da der fredag aften blev holdt tangoaften i Kulturhuset Brønden, var det femte gang, det fandt sted. Og denne gang havde man hentet orkestret Otros Aires fra tangoens hjemland, Argentina.
Orkestret hører hjemme i Buenos Aires, og det var i forbindelse med deres Europa Tour 2016, at de gæstede Brønden. Der var over 350 tilhørere, og de fik en aften, som de længe vil huske.

Tilhørere dansede med
Aftenen blev som ved tidligere arrangementer indledt med en introduktion til den argentinske tango ved Gunner Svendsen og Ann-Berit Sourial.
Da Otros Aires gik på scenen, var forventningerne høje, og de opfyldte dem til fulde. De spillede flere af deres kendte hits, samtidig med at videoerne fra de forskellige numre blev vist på storskærmen bag orkestret.
I orkestrets pause var der opvisning med Gunner og Ann-Berit. og da Otros Aires kom på scenen og spillede til den sidste opvisningsdans, strømmede salen over af begejstring.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER