Søndag 22. oktober 2017
Ni dansepiger fra Brøndbyøster Skole dansede søndag i Operaen. Foto: Brøndby Kommune
Brøndby-unge dansede ind i Operaen
BRØNDBY. Ni danseglade piger fra Brøndbyøster Skole fik en stor oplevelse, da de medvirkede i danseforestillingen Lullaby i Operaen
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 1. juni 2016, 10:14:43

Som en del af det store danseprojekt Ta’ fat om Dansen er en gruppe piger fra 7. årgang på Brøndbyøster Skole foråret igennem blevet trænet af professionelle dansere.
Søndag den 29. maj blev det tydeligt for enhver, der var mødt op i Operaens foyer, hvor meget pigerne har fået ud af deres træning. Sammen med andre unge fra Nørrebro og Nordvest, danseglade pensionister, professionelle dansere og musikere fra Det Kongelige Teater formidlede de gennem krop, dans og bevægelse, drømmenes særlige væsen, som var omdrejningspunktet for forestillingen Lullaby.

Del af projekt
Brøndby er en del af det tre-årige danseprojekt ’Ta’ fat om dansen, støttet af Nordea-fonden, som har til formål at udbrede danse- og bevægelsesglæden.
Lullaby er et såkaldt Community dance-projekt, der skal knytte bånd mellem mennesker, for eksempel mellem den yngre og den ældre generation, som det i denne forestilling var tilfældet.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER