Søndag 22. oktober 2017
Ved Motorring 3 syd for Holbækmotorvejen i Brøndby er Banedanmark ved at afslutte arbejdet med en ny brokonstruktion. Foto: Banedanmark
Motorvej på vej tilbage i gammel bane
BRØNDBY. Banedanmark afslutter snart arbejdet ved Motorring 3 i Brøndby
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 22. juni 2016, 10:52:32

Ved Motorring 3 syd for Holbækmotorvejen i Brøndby er Banedanmark ved at afslutte arbejdet med en ny brokonstruktion, der skal føre den nye højhastighedsjernbane mellem København og Ringsted under motorvejen.
Det betyder, at trafikken på Motorring 3 lægges tilbage til motorvejens oprindelige forløb, hvilket vil ske i to etaper frem til midten af juli.
Først lægges trafikken tilbage i den sydgående retning, og cirka en måned senere lægges trafikken tilbage i nordgående retning.
Mens arbejdet foregår, er det af hensyn til sikkerheden nødvendigt at sænke hastigheden til 80 km/t.

Først sydpå
Natten til lørdag den 18. juni 2016 omlægges trafikken i sydgående retning. Omlægningen sker om natten for at mindske de trafikale gener i forbindelse med arbejdet.

Arbejder i midterrabat
Når trafikken i sydgående retning er omlagt, skal Banedanmark udføre en række afsluttende arbejder i vejens midterrabat. Arbejdet omfatter blandt andet fræsning af asfalt samt etablering og opsætning af autoværn, belysning og tavleportaler. Arbejdet forventes afsluttet i midten af juli 2016, og hastigheden vil indtil da være 80 km/t.

Så nordpå
Når Banedanmark har afsluttet arbejdet i midterrabatten, lægges også trafikken i den nordgående retning tilbage til motorvejens oprindelige forløb. Omlægningen af trafikken i nordgående retning forventes at foregå natten til lørdag den 16. juli.
Herefter vil det igen være muligt at køre med normal hastighed på Motorring 3.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER