Fredag 20. oktober 2017
Borgmester i Brøndby, Kent Max Magelund, med repræsentanter fra de syv sundhedsaktører, der nu er rykket ind i Sundhedscenter Park Allé 156. Foto: Brøndby Kommune
Nyt sundhedscenter indviet
BRØNDBY. Huset var stuvende fuldt, da Sundhedscenter Park Allé 156 blev åbnet i fredags
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 15. juni 2016, 09:07:13

I det tidligere privathospital på Park Allé 156 i Brøndby er der nu åbnet et nyt sundhedscenter, der har taget navn efter adressen, og som derfor hedder Sundhedscenter Park Allé 156.
Det nye sundhedscenter blev åbnet officielt i fredags med mange besøgende, der kunne se huset og besøge de syv sundhedsaktører, der har til huse i bygningen.
Ved åbningen holdt Kent Max Magelund (S) tale og sagde blandt andet:
– Med Sundhedscenter Park Alle 156 har vi, der arbejder på rådhuset, fået en rigtig interessant ny nabo: Et hus, der ligger helt centralt placeret i Brøndby, der både rummer tilbud fra vores kommunale verden, fra private aktører og som tilmed har et lægehus med tre læger. Dermed har vi fået et nyt hus i Brøndby, hvor sundhed på flere forskellige niveauer går hånd i hånd, og hvor borgerne kan nyde godt af, at så mange tilbud er samlet under samme tag.
I Sundhedscenter Park Allé 156 finder man Kontinensklinik Brøndby, Gildhøj Fysioterapi, Lægerne Kirkebjerg, Slankekonsulent og Personlig træner, massør til børn og voksne, fodklinik, og en NLP coach.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER