Fredag 20. oktober 2017
Morten Bødskov husker især et par legendariske Brøndbysejre på 5-0. Foto: Jesper Ernst Henriksen
Husker 5-0 kampe
FODBOLD. Det er to legendariske sejre, begge på 5-0, der står klarest i Morten Bødskovs hukommelse
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 17. august 2016, 10:57:43

Hvad var din første Brøndbykamp?
– Jeg kan ikke huske den første, men jeg har været Brøndbyfan siden starten af 90’erne. Jeg har været på Sydsiden nogle gange, men det er nogle år siden. Nu har jeg sæsonkort til Loxam, lige ved siden af Brøndbys borgmester Kent Magelund.

Hvad er din største oplevelse med Brøndby?
– Det er nok sejren over Eintracht Frankfurt i 1990. Vi vandt 5-0 på hjemmebane og tabte 4-1 ude, og så var vi videre i Europa. Jeg husker især Uche fra det hold. Han var fantastisk. Jeg husker også 5-0 kampen mod FCK. Der sad jeg lige bag hele den radikale folketingsgruppe med Klaus Bondam og alle dem. De holdt alle sammen med FCK, så der fik jeg håneretten i lang tid.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER